Gepubliseer in Foto-stories & uitdagings,Joernaal

Gholf in Almaty

Ek het al vertel dat ek en manlief net een keer op ‘n gholfbaan in Almaty was. Wel, vandag herinner my iPad my aan hierdie foto wat vandag my hooffoto is.

Die foto is op 31 Augustus 2020 geneem, dus bykans ‘n jaar gelede. Ons het net een keer daar gaan speel want dit was belaglik duur. Ek kan nie meer presies onthou hoe duur nie, maar ons het iets soos R5000 vir een potjie gholf betaal. Want ons moes ook ekstra balle koop, ons het op die eerste nege gaatjies baie balle verloor.

Ek dink almal weet dat ons die tyd in Almaty en Kazakhstan baie geniet het.

Goeie herinneringe aan ‘n avontuur wat ek en manlief so op ons ouer dag aangepak het. Ek sou nooit kon raai dat ek so iets sou doen nie.

Kazakhstan sal altyd ‘n baie spesiale plek in my hart hou.

Ons het soveel herinneringe aan spesiale Kazakh en Russiese vriende saam met ons gebring, mense wat steeds kontak behou.

Ek het ook herinneringe saamgebring aan die enkele Suid-Afrikaanse vriendin wat ek toevallig in Ust’-Kamenogorsk gemaak het – haar man werk vir ‘n ander maatskappy en het ons in die dorp bevriend toe hy hoor ons praat Afrikaans. Saam het ek en Mia die stad verken op soek na plekke waar ons tee kan drink.

Skrywer:

Navorser, oud-onderwyseres en -dosent. Ma van twee, skoonma van twee, ouma van vier en ek het 'n manlief wat al bykans 40 jaar die pad saam met my stap. Ek skryf oor die dinge na aan my hart.

15 gedagtes oor “Gholf in Almaty

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.