Gepubliseer in Joernaal

Kinderpret: Lees jou Bybel, bid elke dag …

Ons het nou ‘n singende kleinseuntjie, en die liedjies word die een van die ander gesing terwyl hy speel.

Donderdagaand het hy Lees jou Bybel, bid elke dag gesing. Na my mening ‘n moeilike liedjie vir ‘n kind wat skaars twee geword het, maar hy sing. En ….

Hy ken die hele liedjie!

Hier is die lirieke:

Hy ken selfs die deel wat as jy los, en vergeet om te bied gaan jy krimp, krimp krimp! En dan word daar ernstig met die vingertjie beduie terwyl die gesiggie baie ernstig wys dit is baie verkeerd!

Ek sien nou eers, die lirieke is nie volledig nie …

Hier is die oulike liedjie.

Skrywer:

Navorser, oud-onderwyseres en -dosent. Ma van twee, skoonma van twee, ouma van vier en ek het 'n manlief wat al bykans 40 jaar die pad saam met my stap. Ek skryf oor die dinge na aan my hart.

11 gedagtes oor “Kinderpret: Lees jou Bybel, bid elke dag …

    1. Una, hy is beslis een van die vier punte. Maar, ek kan so baie oor hom skryf omdat ek hom so baie sien. En ek skryf baie daarvan neer om eendag te onthou. Ek sien my drie ander kleinkinders baie min. Selfs toe hulle klein was en net 10 km van my af gewoon het, was my dogter so besig met werk en hardloop en fietsry dat ek hulle min gesien het. Party keer nie eens een keer per maand nie. Hierdie ou dingetjie sien ek elke Donderdag en hy het by my gebly. Dus het ek so baie om te vertel oor hom. En kan ek sien hoe hy ontwikkel. En natuurlik hou hy baie van gesels.

      Liked by 1 person

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.