Gepubliseer in Joernaal

Ek mis Sonel en Rambo

Soms staan mens sommer net op met ‘n verlange na iets … Wel, ek het vandag nie met die verlange opgestaan nie, maar WordPress laat my na twee spesiale blogvriende verlang.

Toe ek maar pas begin blog het, was dit hoofsaaklik vir myself. Daarom was ek verras as mense daarop reageer. En nog meer verras as hulle nie net op die hou-van-knoppie klik nie, maar tyd afstaan om kommentaar te lewer.

So het ek agtergekom dat twee van my blogvriende eintlik een mens is. Dink ek, maar ek kan ook nou lekker verkeerd wees.

Die een was Rambo, ‘n pratende woef wat die oulikste kommentaar gelewer het.

Die ander een was Sonel. Ek het twee Sonel volgers gehad, die een met een l en die ander een met twee. Sonel se naam het net een l en sy het my so aangemoedig om weer en weer te skryf.

En toe verdwyn hulle uit blogland. sonder ‘n groet, sonder ‘n waarom.

En ek wonder steeds waar hulle is. Of Rambo ok is, waarom hy en Sonel my verlaat het. Want dit is hoe dit voel. Hulle het blogland verlaat en ek kan hulle nie weer kontak nie.

En ek wens …

Wens dat hulle terugkom, dat Rambo ook na my Schauzers verlang. Dat hy weet dat ons terug is. En dat die drie stoutgatte van my gereeld raas kry, want hulle is so om my voete dat ek nog my nek oor een van hulle gaan breek …

Weet enige iemand wat van hulle geword het?

Skrywer:

Navorser, oud-onderwyseres en -dosent. Ma van twee, skoonma van twee, ouma van vier en ek het 'n manlief wat al bykans 40 jaar die pad saam met my stap. Ek skryf oor die dinge na aan my hart.

14 gedagtes oor “Ek mis Sonel en Rambo

  1. Ai, dis nie lekker as blog vriende so wegraak nie. Een van my ooresse blog vriende in Kanada en haar man het vroeg in Januarie in ‘n fratsongeluk gesterf toe ‘n boom tydens ‘n storm op hulle huis se dak geval het. Dit het my erg geraak (en ek ken hulle nie eens persoonlik nie) … soms gaan lees ek nog haar blog waar sy met soveel entoesiasme geskryf het oor hulle avonture, dan raak my hart van voor af seer.
    Ek hoop jou Rambo en Sonel is nog ok … dalk vat hulle maar net ‘n ruskans erens waar dit stil is 💌.

    Liked by 1 person

  2. Ek is al vanaf 2010 af op WordPress en het al vele Afrikaanse Bloggers sien kom en gaan. Ek onthou nog die dae toe ons ‘n baie aktiewe gemeenskap was en toe die Afrikaanse weergawe van WordPress nog ‘n lys van top blogs vir die dag gehad het. Dit was ‘n handige manier om nuwe bloggers te ontdek. Ek onthou nog die dae van die gevegte tussen die Bosparras wat destyds teen Steve was en die sogenaamde “slakke” wat vir hom opgestaan het. Ek onthou nog vir Herriemerrie, Bierpens, Die Wit Rus, Sammi, Ding, Duskant Sutherland, vir Jaco en Christa, die twee Wosonkis, ou Wipneus, Harry met al sy ou Suidwes Stories, Ja-nee ons was omtrent ‘n groepie saam waarvan die meerderheid nie meer aktief is nie.

    Liked by 1 person

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.